Božović: Gradska vlast ukida popuste Beograđanima

Izvor: Press, 20.Avg.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Gradska vlast ukida popuste Beograđanima

"Ovo nije način na koji gradska vlast treba Beograđanima da poželi srećnu novu školsku godinu niti način na koji treba da se odnosi prema građanima glavnog grada", smatra Božović.

S tim u vezi sada DS poziva gradsku upravu da isto tako, odštampa još jedan letak kako bi na vreme upoznala roditelje i građane sa "finansijskom katastrofom" sa kojom će se suočiti od 1. septembra, navedeno je u izjavi Božovića dostavljenoj medijima.

Po njemu, gradska uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ukida popust na režije vrtića od 20 odsto po detetu kada dvoje i više dece boravi u predškolskim ustanovama, zatim popust od 10 odsto za kupovinu prvog stana i 10 odsto za podstanare.

Zatim, ukazao je Božović, ukida se i popust od 20 odsto za umanjenje prihoda porodici sa detetom obolelim od pojedinih bolesti i popust od 50 odsto za prvo i drugo dete za roditelje koji imaju trojke, četvorke i duple blizance.

On je naveo i da se ukida pravo na umanjenje troškova koje se može ostvariti samo po jednom od osnova koji je najpovoljniji za korisnika usluga.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

DS: Gradska uprava ukida popuste za građane

Izvor: RTS, 21.Avg.2014, 01:43

Gradska uprava je počela da deli letke kojima poziva Beograđane da plaćaju gradski prevoz, iako ih je prethodno pozival da ga ne plaćaju, čime je GSP doveden do propasti, saopštio je predsednik beogradskog odbora DS-a. ..Balša Božović je rekao da delenje letaka nije način na koji gradska vlast...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.