Bler, miris plamena, krvi i novca

Izvor: KMnovine.com, 28.Feb.2015, 05:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bler, miris plamena, krvi i novca

Toni Bler, čovek koji je izazvao toliko reakcija na društvenim mrežama koliko to mogu samo Nova godina ili neki drugi globalistički praznik.


   
Foto-montaža... gotovo i da nije.    
Fotografija koju vidite deo je tog zanosa, u stvari - revolta. Od svih ostalih, ova možda najjače govori ono što znamo iako se to ne vidi.

Poznati prizor >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << još jednom opominje. Nije ovo dobra ilustracija samo za njegovom žeđi za krvlju, već neutoljiv nagon za totalnom destrukcijom kada (na originalnoj fotografiji) stoji ispred ogromne plamene stihije i koristi prizor da se fotografiše. Izraz lica koji pokazuje svu njegovu zluradu sreću u tom momentu, za uštogljenog Britanca, potpuno je fanatičan.

Ali šta, kada priznamo sebi i vidimo tu istu zluradost nad namerno izazvanom masovnom smrću u samo jednom od slučajeva tokom 1999. godine?

U pozadini ove, gotovo i ne foto - montaže, vidi se most u Grdeličkoj klisuri ciljan i pogođen sa nekoliko NATO razarujućih bombi, svesno gađanog putničkog voza. Za to je čuo i Toni Bler... a reakcija je bila, verovatno, baš kao na fotografiji (za sada) nepoznatog autora. Jednog od Srba nemirljivih sa poniženjem - pojavom Toni Blera u Srbiji. Za pravo da tako mislimo daje to što se nije pokajao i pokazao žaljenje već hoće da srpsku vodu navede na svoju vodenicu.

Kažu danas Vučić i Mihajlovićeva "Bler nije koštao Srbiju ni dinara". A bombardovanje Srbije i sva ratna šteta?

Častili su ga čak i svim onim srpskim žrtvama koje je, sa saveznicima NATO pakta, pobio u Srbiji 1999.?


Pripremile: KM Novine

Zaštićeno © 2014 - 2015 / KM Novine / Sva prava na autorski materijal zaštićena!
Preuzimanje i upotreba sadržaja dozvoljena jedino uz pravilno navođenje izvora / www.kmnovine.com

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.