BUDIMO HUMANI: Skupljanje odeće, školskog pribora i igračaka za mališane

Izvor: 24sata, 18.Dec.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDIMO HUMANI: Skupljanje odeće, školskog pribora i igračaka za mališane

U susret praznicima i novogodišnjim čarolijama koje su pred nama organizuju se akcije pomoći za ugroženu decu, kako bi Novu godinu dočekali kao i svi njihovi vršnjaci.

Udruženje “Pomoć deci” sve do 12. januara u Immo Outlet Centru organizuje prikupljanje obuće, odeće, školskog pribora i igračaka za mališane koji će ovu zimu provesti u teškim uslovima.

- Pozivamo sve Beograđane da se >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << uključe u našu novogodišnju akciju i pomognu nam da zajedno razveselimo ugrožene mališane. Potrebno je da stvari budu očuvane i cele, kako bismo učinili da ova Nova godina i zima stvarno budu lepši svima - kaže Ljiljana Vasić, direktorka udruženja “Pomoć deci”.

Potrepštine je moguće doneti tokom celog dana u IMMO Outlet Centar, gde od 22. do 28. decembra sve posetioce očekuje i slikanje sa Deda Mrazom, koji će biti njihov domaćin od 12 do 18 sati.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Humanitarna akcija RAZVESELIMMO ZIMU: Budite i vi nečiji Deda Mraz!

Izvor: Svet, 18.Dec.2014

U susret praznicima i novogodišnjim čarolijama koje su pred nama, Immo Outlet Centar i udruženje “Pomoć deci” potrudiće se da i naši najugroženiji, najmlađi sugrađani dočekaju Novu godinu kao svi njihovi vršnjaci.. Sve do 12. januara, u Immo Outlet Centru organizovano je prikupljanje obuće,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.