021 darivao paketićima obolele mališane

Izvor: Radio 021, 27.Dec.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

021 darivao paketićima obolele mališane

Radio 021 i Gradsko zelenilo poklonili su novogodišnje paketiće obolelim mališanima iz Novog Sada, za koje se letos prikupljala pomoć u okviru humanitarne akcije "Humani ponedeljak" na Štrandu.

Teodora Škrivanj, Nataša Ilić, Stefan Opačić, Aleksandra Živković i Konstantin Janković su novogodišnje paketiće dobili sinoć nakon dečije predstave odigrane u amfiteatru Spensa.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tokom "Humanog ponedeljka" sakupljeno je preko 850.000 dinara. Akciju Gradskog zelenila i Radija 021 podržali su gradonačelnik Miloš Vučević i udruženja građana "Novi Sad ima srce" i „"Rilej", kao i mnoge javne ličnosti poput plivača Milorada Čavića, atletičara Mihaila Dudaša, članova najbolje ekipe na svetu u basketu "3 na 3" predvođene Dušanom Bulutom, glumci "Državnog posla" i mnogi drugi. Akcija će se nastaviti već početkom naredne letnje sezone na Štrandu koja startuje 1.maja.

Podsetimo, 021 trenutno daje podršku akciji Novosađanina Andrije Nikitovića koji prikuplja pomoć za četiri socijalno najugroženije novosadske mnogočlane porodice. Pomoć u hrani i garderobi može se doneti u prostorije Radija 021, Miletićeva 45, svakog radnog dana od 8h do 16h, kao i u frizerski salon "Berberaj" u ulici Mite Ružića.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.