Povratak legende: Stiže Nokia 3310

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2017, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak legende: Stiže Nokia 3310

Finski proizvođač sa ekskluzivnim pravima za prodaju telefona pod brendom Nokia, planira da predstavi četiri nova modela na Svetskom kongresu mobilnih telefona u Barseloni krajem ovog meseca.

Pored "šestice", koja je lansirana u Kini, HMD planira da otkrije još dva uređaja - Nokia 5 i Nokia 3, koje pokreće Android 7.0 Nougat, sa nešto slabijim specifikacijama i povoljnijom cenom.

Nokia 5, recimo, zadržaće procesor "šestice", ali će imati manji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ekran od 5,2 inča, upola slabiju memoriju (2GB) i glavn kameru od 12 mp. Utoliko će i cena biti za 50 evra niža između ovih modela, pa će tako Nokia 6 koštati 250 evra, a Nokia 5 200 evra.

Nokia 3 koštaće oko 150 evra.

Međutim, najzanimljiviji od najavljenih uređaja uopšte nije smartfon, nego moderna verzija "glupog" telefona Nokia 3310, koji je "žario i palio" početkom ovog milenijuma.

Po ceni od svega šezdesetak evra, ova nova inkarnacija trebalo bi da zadovolji nostalgične korisnike, kojima je potreban rezervni telefon.
Pogledaj vesti o: Nokia

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.