VEŠTICE I BUNDEVE: Pogledajte Google Doodle povodom Noći veštica (GIF)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEŠTICE I BUNDEVE: Pogledajte Google Doodle povodom Noći veštica (GIF)

Ovoga puta internet gigant je pripremio šest različitih Doodle-ova sa temom noći veštica

Google je povodom Noći veštica koja se obeležava širom sveta na svom pretraživaču pripremio nekoliko zanimljivih Google Doodle-ova, koje smo svi navikli da vidimo kada je neki značajan dan u godini

U prvoj ilustraciji slova O i G zamenjena su sa dve bundeve, koje skakuću gore dole, a u pozadini se vidi noćno nebo sa zvezdama.

Sledeći Doodle prikazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dečaka kojeg juri duh, ali se situacija u sledećem trenutku promenila, pa je duh taj koji beži od malog psa.

Noć veštica ne može se zamisliti bez veštica. Google-ova veštica se nalazi iznad ogromnog kazana obučena u crno, zajedno sa šiljatim šeširom. Dok ona svojom metlom meša sadržaj u kazanu i dodaje razne napitke, iz njega počinju da izlaze duhovi i slepi miševi, a na kraju iz kazana izvire i džinovska ruka.

Noć veštica je u stvari hrišćanski praznik na koji se vernici prisećaju mrtvih, ali su svima prve asocijacije na ovaj dan veštice i zombiji. Kako bi se pridržavao ove teme, na jednom Doodle-u Google logo ispisan je na spomenicima dok se mali zeleni zombiji igraju oko njih.

Peti Doodle prikazuje sunčan dan i slova koja se odmaraju na zemlji, ali kada sunce zađe i padne noć, jedno slovo postaje zastrašujući vukodlak koji zavija na pun mesec.

Poslednji Google Doodle prikazuje strašilo koje ne radi svoj posao baš najbolje, jer se vrane uopšte nisu uplašile od njega, i bezbrižno odmaraju na početnim slovima internet giganta.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.