Šta će vas danas dočekati kad kliknete na Google pretraživač

Izvor: 24sata, 31.Okt.2014, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će vas danas dočekati kad kliknete na Google pretraživač

Globalni Internet pretraživač Gugl preuredio je svoju ulaznu stranicu tako da animacijom podseća da je večeras "Noć veštica".

U zapadnom delu sveta - u SAD, Kanadi, Irskoj, Japanu, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu... to je noć koja se obeležava uoči dana Svi sveti.

Uz taj praznik povezani su maskembal, na TV programima i u biospokima su uglavnom horor filmovi.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Noć veštica" prvi put su obeležavali Kelti, posvećujući joj festival povodom kraja poljoprivrednih radova i radne godine.

Oni su na taj datum na lomači bacali domaće životinje kao žrtvu mrtvima.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gugl dudl u znaku "Noći veštica"

Izvor: B92, 31.Okt.2014

Globalni internet pretraživač Gugl preuredio je svoju ulaznu stranicu tako da animacijom podseća da je večeras "Noć veštica"...U zapadnom delu sveta - u SAD, Kanadi, Irskoj, Japanu, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu.. to je noć koja se obeležava uoči dana Svi sveti...Uz taj praznik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.