Lego carstvo u BIG šoping centru!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lego carstvo u BIG šoping centru!

Veoma zanimljiva izložba eksponata napravljenih od LEGO kockica, inspirisana globalnim praznikom „Noć veštica“, predstaviće svima poznate likove pop kulture, poput onih iz filmskih i serijskih ostvarenja "Star Wars“, "Pirates“, "City“, "Friends“ i drugih

Prvog i drugog novembra, novosadski BIG šoping centar biće mesto koje će okupiti ljubitelje LEGO kockica.

Veoma zanimljiva >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izložba eksponata napravljenih od LEGO kockica, inspirisana globalnim praznikom „Noć veštica“, predstaviće svima poznate likove pop kulture, poput onih iz filmskih i serijskih ostvarenja ”Star Wars”, “Pirates”, “City”, “Friends” i drugih.

Foto: Promo

Svi ljubitelji LEGO zanimacije moći će da učestvuju u raznim aktivnostima kao što je brzo slaganje kockica, dok su za najmlađe organizovane prezentacije interaktivnih eksponata.

BIG šoping centar nastavlja da pruža mnogo razloga da i ovog vikenda kvalitetno provedete vreme baš u tom tržnom centru, a kao i uvek, ulaz i sve aktivnosti smeštene na prvom spratu BIG-a su besplatni.

Više informacija možete dobiti na sajtu www.bigcenters.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.