Ko se bolje maskirao? Poznate dame i njihove ćerke

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko se bolje maskirao? Poznate dame i njihove ćerke

Pored toga što su se poznati nadmetali u tome ko će imati originalniji kostim za proslavu Noći veštica potrudili su se i da njihova deca budu upečatljivo maskirana.

Najinteresantnije su bile dve poznate dame, pevačica Bijonse i rijaliti zvezda Kim Kardašijan. Dok se Kim maskirala u skelet, Bijonse se ukolopila sa svojom ćerkicom i bila sestra Majka Džeksona, Dženet.

⚫️⚪️◾️◽️🎃👻
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 10, 2014 at 9:24am PDT

Njihove ćerke, Blu Ajvi Karter i Nort Vest ponele su interesantne kostime. Bijonse je svoju ćerku obukla u kralja popa Majkla Džeksona, dok je malena Nort bila tvor.

Janet and MJ

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Beyoncé (@beyonce) Wł. Paź 10, 2014 at 2:39 PDT

Čiji kostim vam se više dopada?

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ko-se-bolje-maskirao-Poznate-dame-i-njihove-cerke

Izvor: medio.rs, 01.Nov.2014

Pored toga što su se poznati nadmetali u tome ko će imati originalniji kostim za proslavu Noći veštica potrudili su se i da njihova deca budu upečatljivo maskirana...Najinteresantnije su bile dve poznate dame, pevačica Bijonse i rijaliti zvezda Kim Kardašijan. Dok se Kim maskirala u skelet, Bijonse...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.