Halloween okršaj slavnih devojčica: Ko je imao bolji kostim – Blu Ajvi ili Nort Vest?

Izvor: Svet, 01.Nov.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halloween okršaj slavnih devojčica: Ko je imao bolji kostim – Blu Ajvi ili Nort Vest?

Holivudske zvezde svake godine se za Noć veštica utrkuju koja će imati bolju masku, a izgleda da su tu strast prenele i na svoje naslednike.
Tako su u maskenbalu ove godine učestvovale i dve trenutno najpopularnije ćerke slavnih, Blu Ajvi Karter i Nort Vest.
Kim Kardašijan je svoju mezimicu obukla ni manje ni više nego u kostim tvora, a kao i obično fotografije je objavila na Instagramu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Sa druge strane, oko svoje maske za Noć veštica se mnogo više potrudila, pošto je otkrila da će ove godine imati čak četiri kostima, jer prosto ne može da se odluči samo za jedan.

A Bijonse, nesuđena kuma slavne rijaliti zvezde, svoju ćerkicu Blu Ajvi ove godine maskirala je u legendarnog Majkla Džeksona. Pevačica je jednom prilikom izjavila da je čuveni muzičar imao velikog uticaja na njeno stvaralaštvo, pa je rešila da mu na ovaj način oda počast. Kako bi bila usklađena sa malom Blu, Bijonse se maskirala u Majklovu sestru, Dženet Džekson, a zajedno sa Džej Zijem, koji se, izgleda, maskirao u sebe, oni su prisustvovali žurki sa pevačicinim roditeljima u Njujorku.
Čiji kostim vam se više dopada?
Autor: Life Content
Foto: Instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.