Tri kulturna ugla: Održan humanitarni događaj “Kultura Poljske i Srbije”

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri kulturna ugla: Održan humanitarni događaj “Kultura Poljske i Srbije”

U okviru projekta “Tri kulturna ugla” koji realizuje Udruženje građana “HBO Color Media Events” u saradnji sa Gradskom opštinom Novi Beograd, ambasadom Poljske i drugim partnerima, 28. maja 2016. godine u “Bašti kod Juge”, na Novom Beogradu, održan je prvi ugao. Događaj smo nazvali “Kultura Poljske i Srbije”, a organizovan je po uzoru na tradicionalnu evropsku manifestaciju “Noć muzeja”.

Događaj je otvorio Hor Dečjeg Kulturnog Centra Beograd. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Deca su napravila divnu atmosferu a svi prisutni kući su otišli sa osmehom. Uz muziku i kratkometražne filmove na video bimu, promotivni material koji se mogao uzeti i divnu izložbu plakata, pokušali smo bliže da predstavimo kulturu Srbije i Poljske.

Opšti cilj projekta bio je doprinos kvalitetnijem životu građana Novog Beograda kroz uspostavljanje i unapređenje partnerstva između organa lokalne samouprave, institucija kulture, organizacija civilnog društva i pojedinaca, istaknutih kulturnih radnika, ambasada, medija i drugih.

Projekat “Tri kulturna ugla” je humanitarnog karaktera i sva prikupljena sredstva biće data Centru za dnevni boravak dece i omladine “Sunce”. Vidimo se i na preostala dva ugla, pomozimo zajedno onima kojima je naša pomoć zaista potrebna.
Pogledaj vesti o: Noć muzeja

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.