Apgrade Weekend na Kalemegdan dovodi lidere svetske scene! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apgrade Weekend na Kalemegdan dovodi lidere svetske scene! (VIDEO)

Kulminacija letnje klabing sezone u Beogradu, i ove godine je Apgrade Weekend, koji će se održati 2. i 3. septembra na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja.

Tokom dve noći pod otvorenim beogradskim nebom nastupaće neka od najtraženijih imena svetske elektronske scene kao što su neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste i nepogrešivi nemački maestro Dixon, te najtraženiji svetski DJ tandem Tale of Us. Na istoj bini nastupiće i ultimativni "live techno" majstor Recondite, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << te apsolutna elektro-heroina Miss Kittin.

Domaću podršku u najlepšem potezu Beogradske tvrđave, pružiće im naši međunarodno priznati izvođači Marko Nastić, Tijana T i Vladimir Ivković, te iskusni Apgrade rezidenti Gordan Paunović i Vlada Janjić. Dvodnevne ulaznice za ceo Apgrade Weekend, prodaju se na blagajnama Gigstixa i Eventima po prvoj, ranoj ceni od 1590 dinara za parter i 2590 za VIP terasu, a sledeće cene ulaznica biće više.

Ulaznice za pojedinačne večeri biće u prodaji neposredno pre Apgrade vikenda, ukoliko se prethodno ne rasprodaju svi kompleti. Kapacitet je ograničen na 2.500 posetilaca po večeri, a vikend ulaznice će ispred ulaza biti menjane za narukvice.

Dixon (Steffen Berkhahn) važi za jednu od omiljenih ličnosti globalne muzičke scene sa čak tri godine na prvom mestu prestižne Resident Advisor liste!

Tale of Us je dvojac koji čine italijanski virtuozi sa berlinskom adresom, Matteo Milleri i Carmine Conte. Čuveni Mixmag ih je 2015. proglasio za najbolji DJ tandem, a iste godine su bili drugoplasirani na Resident Advisor listi, odmah posle Dixona.

Recondite (Lorenz Brunner) je zahvaljujući brojnim izdanjima i maestralnim nastupom uživo, postao jedan od najtraženijih izvođača na elektronskoj sceni. Glasovima publike iz celog sveta 2014. osvojio je titulu „The Best Live Act“ na top listi Resident Advisora, na kojoj je i dalje u samom vrhu.

Miss Kittin (Caroline Herve) je andergraund heroina čije su elektro himne dostizale vrhove svetskih top lista, a čiji je zvezdani status potvrdio i prestižni magazin Billboard uvrstivši je na listu 15 najvažnijih žena elektronske scene! Opus sadrži izdanja na uglednim etiketama među kojima se nalaze "International Deejay Gigolo", "NovaMute" i "Goodlife".



Apgrade je u proteklih godinu dana u Beograd doveo neke od vodećih elektronskih umetnika, kao što su to Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Loco Dice, Chris Liebing, Mathew Jonson, Dave Harrington, Mike Huckaby, Function ili Efdemin, ali i brojne nove talente među kojima su Valentin Stip, Julian Jeweil, Sebastian Mullaert, Fabio Florido, Caleb Calloway i drugi.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Noć muzeja

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.