Zeleni: Klimatski marš u nedelju u centru Beograda

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeleni: "Klimatski marš" u nedelju u centru Beograda

“Klimatski marš za Srbiju - Vreme je!” naziv je manifestacije koju će organizovati aktivisti Zelenih Srbije u nedelju, 21. septembra, od 11.55 sati na Trgu republike, a potom prošetati Knez Mihailovom ulicom, kako bi ukazali na posledice globalnog zagrevanja.

Klimatski marš će se u nedelju održati u više od 100 gradova sveta, a Beograd će tog dana biti rame uz rame sa Njujorkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Londonom, Berlinom i drugim svetskim metropolama, navode Zeleni Srbije, pozivajući Beograđane da im se priključe u šetnji.

Zeleni podsećaju da će se svetski lideri okupiti 22. septembra u Njujorku, na samitu UN o klimatskim promenama, a da će na tom sastanku biti i delegacija Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Klimatski Marš 2014 biće održan u nedelju u Beogradu

Izvor: B&F Online, 17.Sep.2014

Svetski lideri će se 22. septembra 2014. godine okupiti u Njujorku na samitu UN o klimatskim promenama. Generalni sekretar UN Ban Ki Mun pozvaće sve vlade da dramatično smanje globalno zagađenje. Građani Srbije svoju podršku borbi za čistije okruženje mogu dati svojim prisustvom na protestnoj...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.