ŽIVIM SAMA, TEŠKO MI JE… Igbala kroz suze iz Njujorka govori na godišnjicu smrti Ekrema Jevrića

Izvor: Telegraf.rs, 07.Mar.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVIM SAMA, TEŠKO MI JE… Igbala kroz suze iz Njujorka govori na godišnjicu smrti Ekrema Jevrića

Danas, 7. marta, navršava se punih godinu dana od sahrane Ekrema Jevrića, rijaliti zvezde koja je za sobom ostavila suprugu Igbalu Jevrić i četvoricu sinova. Ekrem Jevrić je svojim učešćem u rijalitijima ostavio veliki trag, kako u Srbiji, tako i u regionu, pa su ga nazivali pravim rijaliti majstorom, i gotovo da nema formata ovog tipa u kojem nije učestvovao.

Njegova šmrt šokirala je javnost, a danas, 365 dana kasnije, "Gospodu" pamte - najbliži. 

Printskrin: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Youtube/Alen Kolenovic

Tim povodom, prvo smo pozvali Ekremovog rođaka Šefketa Jevrića, koji sa suprugom Nadom živi u Plavu.

- Sa Igbalom sam se čuo možda dva-tri puta od Ekremove smrti, posle toga više ne. Sa njegovim sinovima nisam u kontaktu. Poslednji put sam u Americi bio 2006. godine, davno... To su deca koja su rođena tamo, žive po američkom sistemu, znate kako to ide... Sada, kada bi me i videli posle deset godina, ne znam ni da li bi me prepoznali - iskreno i ljubazno rekao nam je Ekremov rođak.



Godišnjica smrti Ekrema Jevrića obeležena je u Njujorku (gde je i sahranjen) u krugu porodice i najbližih, što smo saznali od Ekremove supruge Igbale Jevrić, koju smo ovog jutra zatekli kod kuće (u Njujorku je bilo 9 časova, prim. aut).

- Bili smo na groblju pre dva dana. Sinovi i ja, samo najbliži. Nije lako bez njega, teško je jako, ali, šta da se radi... Nedostaje mi puno, ali moram dalje - rekla nam je Igbala u telefonskom razgovoru, a glas joj je primetno podrhtavao dok je pričala o preminulom suprugu.

Printskrin: TV Pink

- Svima nedostaje, prijatelji ga stalno pominju u kafani u kojoj su se redovno družili sa Ekremom, niko ga nije zaboravio. Rodbina me zove, čujemo se... Sinovi su uvek tu za mene, ali imaju svaki svoj posao, svaki svoj život... - objasnila je Igbala za naš portal.

Igbala nam je sa tugom u glasu rekla i kako živi sama, te da je Ekremov grob prilično udaljen od njenog mesta stanovanja, tako da nije u prilici da ga posećuje onoliko često koliko bi volela. Takođe, niko od rijaliti igrača koji su se sa Ekremom družili i grabili slavu preko njegovog lika, ne javlja se ni Igbali, ni njenim sinovima.

Printskrin: Youtube

Podsetimo, Ekrem Jevrić preminuo je 4. marta 2016. godine, u 55. godini, na putu ka poslu. Sa suprugom Igbalom imao je četvoricu sinova: Enisa, Nemrina, Hajrudina i Berata.

Prisetite se Ekremovog učešća u rijalitiju "Farma":



ZABRANJENO preuzimanje celog ili delova teksta bez navođenja izvora Telegraf.rs, kao i linkovanja na prenesenu vest.

(Branka Bajić)


Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKO MI JE, ŽIVIM SAMA: Igbala godinu dana nakon Ekremove smrti kaže da su ga SVI ZABORAVILI!

Izvor: Kurir, 07.Mar.2017

...Ekrem Jevrić je svojim učešćem u rijalitijima ostavio veliki trag, kako u Srbiji, tako i u regionu, pa su ga nazivali pravim rijaliti majstorom, i gotovo da nema formata ovog tipa u kojem nije učestvovao..Njegova šmrt šokirala je javnost, a danas, 365 dana kasnije "Gospodu" pamte - najbliži.."Sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.