Wall Street: Blagi pad ususret objavi važnih podataka

Izvor: GdeInvestirati.com, 03.Jun.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wall Street: Blagi pad ususret objavi važnih podataka

NEW YORK - Američki indeksi su u utorak blago spustili vrednosti, nakon skromnog rasta prethodnog dana, jer su ulagači oprezni zbog slabosti američke ekonomije i rizika od povećanja ključnih kamata Feda. Najveći pad beleži se u komunalnom sektoru.

Gubitnik dana u sastavu Dow Jonesa bio je Intel koji je srezan 2 posto nakon potvrđenog preuzimanja Altere.

Analitičari kažu da su S&P 500 i Dow Jones počeli padati nakon što su se približili >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << svom 50-dnevnom pomičnom proseku.

Dobitnici dana bili su u automobilskom sektoru nakon što je prodaja u maju pokazala najveći skok u deset godina. Prodaja General Motorsa porasla je 3 posto, Fiat Chryslera 4 posto dok je Fordova oslabila 1 posto.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.