Vratila se u javnost: U stilu Kruele de Vil prošetala ulicama Njujorka

Izvor: B92, 11.Feb.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratila se u javnost: U stilu Kruele de Vil prošetala ulicama Njujorka

I ona se zvanično vratila u javnost, pišu strani mediji.

Mnogima nije nedostajala, ali budući da je Kim Kardašijan jedna od onih dama koje svojom pojavom stalno izazivaju polemiku javnosti, radujemo se njenom povratku u javnost nakon drugog porođaja.

Kim je u decembru na svet donela svoje drugo dete, sina Sejnta i nakon rigorozne dijete kojom je skinula 14 kilograma u velikom stilu se vratila među fotoreportere.

Uz prepoznatljive naočare i kikice, Kim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je odabrala crni stajling preko kojeg je ogrnula crno-belu bundu u stilu Kruele de Vil iz poznatog crtanog filma "101 dalmatinac“.

Iako je uspela da oslabi nakon porođaja, Kim izgleda još uvek nije zadovoljna svojom figurom budući da bundu nije skidala sa ramena.

Rijaliti zvezda je jednom prilikom otkrila kako duge kapute, jakne i bunde nosi upravo da bi sakrija svoj višak.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.