VIDEO: U Njujorku otvorena izložba o sladoledu

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: U Njujorku otvorena izložba o sladoledu

Izložba posvećena najomiljenijoj letnjoj poslatici - sladoledu otvorena je u Njujorku.

Ova izložba hrane kao umetnosti već je rasprodata, ali se čini kako muzej nije ispunio očekivanja.

Naravno da je prepun poslastica, ali većina predmeta nije baš onakva kakva se očekivala, kao recimo bazen sa bombonama.

Odmah na ulazu goste dočekuje sladoled u kornetu koji je preliven sokom od pomorandže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i žitaricama.

Druga zabava za posetioce su jestivi baloni napravljeni od šećera i helijuma, koji su prelepljivi da bi se mogli pojesti u komadu.

Avantura kroz muzej se nastavlja u Čokoladnoj sobi u kojoj se nalazi čokoladna fontana, a replika je fabrike čokolade Vilija Vonke.

Najiščekivanija odaja muzeja bio je upravo bazen sa M&M bombonima, ali se ispostavilo da sadržaj bazena nije jestiv, već da se radi o gomili plastičnih bombonica u duginim bojama koje su samo do članaka.



Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.