Ubijen policajac na Floridi, napadač uhapšen

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen policajac na Floridi, napadač uhapšen

TARPON SPRINGS - Jedan policajac ubijen je juče u mjestu Tarpond springs u američkoj saveznoj državi Floridi, saopstile su vlasti.

Prema saopštenju policije okruga Pineljas, poslije ubistva policajca uhapšen je 23-godišnji Marko Antonio Parilja mlađi, preneo je AP.

Ubijeni policajac Čarls Kondek (43), otac petoro dece, radio je 17 godina u lokalnoj policiji, a prije toga i pet godina u policiji Njujorka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Kondek je odgovorio na poziv upućen policiji, ali je osumnjičeni pucao u njega i zatim pobjegao s lica mjesta vozilom kojim je kasnije udario u drugi automobil, kada ga je policija opkolila i potom uhapsila.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.