U Kupini 4 nova filma ove nedelje

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U "Kupini" 4 nova filma ove nedelje

"KAPETAN AMERIKA: ZIMSKI VOJNIK" 3D
Posle kataklizmičnih događaja u Njujorku s Osvetnicima, Marvelov film „Kapetan Amerika – zimski vojnik“ pronalazi Stiva Rodžersa, ili ti Kapetana Ameriku, kako živi mirnim životom u Vašingtonu i pokušava da se prilagodi modernom svetu.

"ATOMSKI ZDESNA"
"Ništa na ovom svetu nije besplatno, osim sira u mišolovci“, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << jedan od menadžera prodaje, gledajući porodice iz svih krajeva bivše Jugoslavije, koje su došle na letovanje u rizort na Jadranu.

"POMPEJA"
Smeštena u 79. godinu pre nove ere „Pompeja“ prati priču o robu koji postaje gladijator. Pored borbe za život, primoran je da bije i bitku sa vremenom, kako bi spasao svoju jedinu ljubav. Kasia je ćerka bogatog trgovca, primorana da se uda za korumpiranog rimskog senatora. A kada se planina Vezuv probudi bujicom ključale lave, Majlo (Kit Harington) mora da pronađe način da pobegne iz Arene i zaštiti Kasiju, dok se veličanstvena Pompeja oko njega ruši.

"RIO 2" 3D
Plavko, Biserka i njihovo troje dece, nakon što se usude da napuste svoj magičan grad i zapute u divlju Amazoniju radi porodičnog okupljanja, shvataju da se nalaze u pravoj džungli. Plavko koji je potpuno van svog elementa i na zemlji koju ne poznaje, mora da se suoči sa svojim najstrašnijim protivnikom – očuhom, izbegavajući pritom Najdželov đavolski , osvetnički plan. Svi omiljeni junaci iz prvog dela filma RIO, ponovo se vraćaju!

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.