Tuče na Trampovom mitingu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2016, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuče na Trampovom mitingu

Na mitingu pretendenta za republikansku kandidaturu za predsednika SAD Donalda Trampa u Njujorku zabeleženo je nekoliko incidenata, a njegove pristalice i protivnici su se potukli, saopštila je policija.

Policijski komesar okruga Nasau, Tomas Krampter rekao je novinarima da je na skupu uhapšeno dvoje ljudi koji su se potukli.

Takođe, šest osoba je prevezeno u bolnice, a sedam je dobilo pomoć na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesta zbog nesvestice i dehidriranosti, prenosi AP.

Krampter je naveo da je "nekoliko stotina" policajaca bilo na licu mesta, i da je događaj koštao policijsku jedinicu između 300.000 i 400.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Trampovom mitingu potukle se pristalice i protivnici

Izvor: Blic, 07.Apr.2016

Na mitingu pretendenta za republikansku kandidaturu za predsednika SAD Donalda Trampa u Njujorku zabeleženo je nekoliko incidenata, a njegove pristalice i protivnici su se potkuli, saopštila je policija...Policijski komesar okruga Nasau, Tomas Krampter rekao je novinarima da je na skupu uhapšeno dvoje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.