Tražio devojku, javilo ih se 8.000

Izvor: Mondo, 04.Mar.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražio devojku, javilo ih se 8.000

Den Perino iz Njujorka je u želji da nađe devojku preduzeo ne baš uobičajen korak, nakon čega mu se za šest meseci javilo 8.000 žena.

Foto: Instagram/lookingforagirlfriendguy

On je napravio oglas u kojem poručuje da traži devojku i izlepio ga u okolini svoje kuće u Njujorku. U periodu od šest meseci od tada, izašao je na nekoliko hiljada sastanaka i spavao sa 118 žena.

"Sjajno mi ide. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Spavao sam sa 118 devojaka do sada, ali veza je ipak više od seksa", kaže Den (51), koji se inače bavim glumom i veb dizajnom.

Ovaj ne baš uobičajen način traženja devojke doneo mu je i dosta medijske pažnje, a o Perinu je u međuvremenu snimljen i dokumentarac.

"Samo sam hteo da nađem devojku. Napravio sam letak uz pomoć prijatelja, nadajući se da će se neko javiti za par nedelja. To, međutim, nije bio slučaj. Posle toga su me iz 'CBS njuza' zvali za intervju i cela priča u medijima je dobila dosta pažnje", kaže Den.

"Počeo sam da primam između 200 i 300 poziva dnevno od devojaka. Nisam odmah mogao da izađem sa svima, ali sam u nekom trenutku izašao sa svakom devojkom koja se javila, a bilo ih je oko 8.000. Do sada sam zalepio oko 40.000 letaka sa obaveštenjem da tražim devojku".

Gospodin Perino kaže da je "Njujork grad za zabavu, ali ne i za veze. Nisam preterano izbirljiv, ali većina tih devojaka nisu za brak. Tražim devojku sa kojom ću imati lepu vezi i koju ću da oženim".

Lepljenje flajera donelo mu je medijsku pažnju i gotovo status poznate ličnosti u Njujorku, pa se Den sada plaši da devojke možda privlači njegova trenutna "slava", a ne on.

"Mnoge devojke postanu nervozne na sastanku zbog cele te priče u medijima. Pročitale su sve o meni na Internetu i pretpostavljam da se malo plaše. Kada šetam ulicom, zaustave me barem 10 do 15 puta dnevno zbog toga što su videli moju fotografiju".

Iako kaže da nije izbirljiv, gospodin Perino traži devojku starosti između 25 i 37 godina jer želi decu. "Žene u 50. godinama žele da izađu sa mnom i ja to ispoštujem, ali sa njima samo izađem na kafu, nisam zainteresovan za njih", pomalo se žali Den i kaže da su ga neke žene čak lagale da su mlađe nego što jesu.

On je na početku sve dame izvodio na večeru, ali mu je zbog velikog broja zainteresovanih ponestalo novca, pa je odlučio da ih samo odvede na piće i kupi im ružu.

Den kaže i da su mu Amerikanke dosadile, pa sada planira da letke "raširi" po celom svetu. "Ne zanima me koliko će to da traje. Dosta mi je Amerikanki, želim da probam i sa ženama iz drugih zemalja jer mislim da su mnogo opuštenije", zaključuje Den.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.