Talula pokazala gole grudi na Instagramu

Izvor: Press, 21.Okt.2016, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talula pokazala gole grudi na Instagramu

Najmlađa od tri ćerke Demi Mur i Brsa Vilisa, Talula Vilis krenula je stopama starijih sestara i majke i odlučila se na provokativne golišave fotografije. Skaut Vilis (24) pre dve se godine centrom Njujorka prošetala u toplesu, a njena sestra Rumer (28) snimila je golišavi editorijal za jedan brend.
foto: kurir.rs
Najmlađa poznatih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << glumaca, Talula (22) odlučila je pozirati u toplesu na provokativnim fotografijama fotografa Tajlera Šildesa, koji namerava fotke objaviti u knjizi "Provocateur". Talula je jednu od fotografija i podelila sa svojim fanovima na Instagramu.
"Obožavam ovo! Grudi ne bi trebale biti cenzurirane, ali svejedno..." napisala je ona. Na fotkama, Talula pozira samo u belim gaćicama, a iz usta joj visi cigareta. Na fotografiji se vide i njene brojne tetovaže koje je, većinom, sama kreirala.

Tallulah je nedavno i progovorila o depresiji s kojom se borila godinama i zavisnostima o alkoholu i drogi zbog manjka samopouzdanja.
"Bila sam si odvratna. Mislila sam da sam jednostavno neprivlačno ljudsko biće", priznala je Talula koja se oseća bolje nakon što se prijavila na lečenje.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.