Švajcarski turisti preferiraju Njujork, London i Pariz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2015, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarski turisti preferiraju Njujork, London i Pariz

Švajcarski turisti, uglavnom naklonjeni klasičnim turističkim destinacijama, u prvom polugodištu ove godine najviše su putovali u Njujork, London i Pariz, i dok je "big epl" i dalje izbor broj jedan, ostali veliki američki gradovi izgubili su na popularnosti, pokazuje istraživanje portala Hotels.com.

Bangkok i Milano sve su cenjenije destinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << među švajcarskim turistima, navodi se u studiji, a prenosi švajcarski list 24 sata.

Uz izuzetak Njujorka, ostale američke destinacije su u prvoj polovini tekuće godine izgubile na popularnosti ne samo kod Švajcaraca, već i kod turista iz još nekih evropskih zemalja, poput Nemačke, otkriva se u istraživanju.

I dok je Las Vegas i dalje omiljen među švajcarskim turistima, drugi gradovi, poput Majamija ili San Franciska bili su manje popularni u posmatranom razdoblju.

Los Anđeles, koji je u prvom polugodištu prošle godine zauzimao 18. mesto među vodećim turističkim destinacijama, ove godine više ne figuriše među top 20.

Gradovi koji su zabeležili najveći skok u popularnosti, jesu Bangkok i Milano, zauzevši 15. i 9. mesto, respektivno. Novi gradovi koji su se našli na listi 20 najpopularnijih za švajcarske putnike su Ko Samui (Tajland) i Lisabon.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Švajcarski turisti okrenuli leđa Americi

Izvor: Capital.ba, 31.Avg.2015

CIRIH, Švajcarski turisti, uglavnom naklonjeni klasičnim turističkim destinacijama, u prvom polugodištu ove godine najviše su putovali u Njujork, London i Pariz. I dok je „big epl“ i dalje izbor broj jedan, ostali veliki američki gradovi izgubili su na popularnosti, pokazuje istraživanje...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.