Superste.net platforma u Njujorku dobila nagradu magazina The Internationalist

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Mar.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superste.net platforma u Njujorku dobila nagradu magazina The Internationalist

Superste.net platforma namenjena mladim, kreativnim pojedincima i grupama koji traže podršku za razvoj društveno odgovornih projekata nagrađena je od strane magazina „Internešnalist“ („The Internationalist“) bronzanim priznanjem za inovacije u medijima u kategoriji „Lokalni brend ili usluga sa inovativnim medijskim rešenjem urađenim prema svetskim standardima i dostojnim međunarodne adaptacije“

Svečana, deveta godišnja dodela internacionalnih nagrada za inovacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u medijima časopisa „Internešnalist“ održana je 7. marta u sedištu kompanije Rojters u Njujorku, a nagrade su uručili predstavnici magazina „Internešnalist“ i medijskih kuća Rojters i Bi-Bi-Si.

U ime Superste.net platforme, nagradu su od Džona Tota, potpredsednika kompanije Rojters Solušns, primili Andrea Brbaklić, izvršna direktorka u Erste Banci i Darko Soković, predsednik Fondacije Dokukino.

Internacionalno priznanje za platformu Superste.net za nas ima veliku važnost jer upravo ova platforma u sebi objedinjuje sve odlike naše strategije podrške zajednici – usmerenost na održiva rešenja, razvoj lokalnih potencijala, inovaciju, podršku mladima i drugim osetljivim grupama, transparentnost i interaktivnu komunikaciju”, istakla je Andrea Brbaklić.

O uspehu „Superste.net“ svedoči i činjenica da je za ovogodišnje nagrade nominovano 350 projekata iz više od 30 zemalja, koji su rangirani na osnovu inovacije u strategiji, inovacija u primenjenim rešenjima i ostvarenih rezultata projekta. Na osnovu ovih kriterijuma odabrano je 49 pobednika podeljenih u četiri kategorije: Grand Pri, zlatna, srebrna i bronzana. Kao dobitnik priznanja, Superste.net se našao u društvu brojnih globalnih brendova kao što su Gugl, Porše, Samsung i Mekdonalds.

Portal Superste.net je izvor informacija o konkursima koje u okviru programa donacija Superste tokom čitave godine organizuje Erste Banka, ali i platforma za promociju uspešnih inicijativa i projekata od društvenog značaja. Jedan od ciljeva portala je i da formira zajednicu mladih ljudi koji će svojim radom i umećem doprineti boljitku celokupnog društva. Program donacija Superste je razvijen i realizuje se u saradnji sa Fondacijom Dokukino, Trag fondacijom i Vajb netvorksom.

Magazin „Internešnalist“ u fokusu ima povezivanje ideja i pojedinaca koji se bave marketingom i advertajzingom širom sveta putem zanimljivog sadržaja, promocije liderstva i međusobne saradnje „Internešnalist“ je vremenom postao pouzdan izvor za širenje najboljih internacionalnih praksi u ovoj oblasti i posvećen je poslovnim potrebama i izazovima marketing profesionalaca koji učestvuju u izgradnji brendova u multinacionalnom okruženju i streme najvišim standardima.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.