Stan Grete Garbo u Njujorku na prodaju

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stan Grete Garbo u Njujorku na prodaju

Njujorški stan filmske legende Grete Garbo ponuđen je na prodaju za gotovo šest miliona dolara.

List Njujork tajms prenosi da se sedmosobni stan na Menhetnu koji gleda na Ist River, prodaje za 5,95 miliona dolara, uz troškove za mesečno održavanje od gotovo 9.100 dolara.

Stan se nalazi na petom spratu zgrade Kampanile, na istočnoj 52. ulici.

Glumica švedskog porekla živela je u njemu od 1954. do smrti 1990, u 85. godini. Stan prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << porodica Grej Rajsfild, glumicine bratičine i jedine naslednice. Rajsfild je sa suprugom stanovala u stanu od 1992. do 2013. pre nego što su se preselili u San Francisko. Garbo se smatra jednom od najvećih glumica 20. veka nemog i zvučnog filma.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Na prodaju stan Grete Garbo za 5,9 miliona dolara

Izvor: Beta, 23.Mar.2017

Njujorški stan filmske legende Grete Garbo ponudjen je na prodaju za gotovo šest miliona dolara. List Njujork tajms prenosi da se sedmosobni stan na Menhetnu koji gleda na Ist River, prodaje za 5,95 miliona dolara, uz troškove za mesečno održavanje od gotovo 9.100 dolara.Stan se nalazi na petom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.