Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soroš zbog Trampa izgubio milijardu dolara

NJUJORK - Mađarsko-američki milijarder Džorodž Soroš izgubio je oko milijardu dolara nakon što je na predsjedničkim izborima u SAD pobijedio republikanac Donald Tramp, saopštio je list "Wall Street Journal“.

Kako se navodi, odmah nakon što je postalo jasno da je Tramp pobijedio na izborima, američki berzanski indeksi naglo su izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na vrijednosti, međutim ubrzo zatim akcije su počele da rastu u prosjeku za 10 odsto dnevno.

List je, pozivajući se na neimenovane izvore, naveo da je Soroš očekivao nagli pad vrijednosti berzanskih indeksa, međutim, rast koji je uslijedio odmah potom se negativno odrazio na kapitalizaciju njegovog fonda.

Soroš je očekivao da će pad biti veći, što se ispostavilo kao greška koja je rezultirala gubicima.

(Sputnjik)
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(VIDEO) TEK ĆE SAD DA GA MRZI: Soroš zbog Trampa izgubio milijardu dolara!

Izvor: Kurir, 13.Jan.2017, 09:39

...Kako se navodi, odmah nakon što je postalo jasno da je Tramp pobedio na izborima, američki berzanski indeksi naglo su izgubili na vrednosti, međutim ubrzo zatim akcije su počele da rastu u proseku za 10 odsto dnevno..George Soros lost nearly $1 billion after Trump's victory, @WSJ reports https://tco/QbNHVBWsxb...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.