SLIKA KOJA JE ODUŠEVILA SVET: Novak i Jelena u romantičnoj šetnji sa sinom Stefanom u Njujorku

Izvor: Kurir, 30.Avg.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKA KOJA JE ODUŠEVILA SVET: Novak i Jelena u romantičnoj šetnji sa sinom Stefanom u Njujorku

Dan uoči starta US Opena Novak sa suprugom i sinom prošetao Central parkom

Koliko uživa u svom porodičnom životu najbolji teniser sveta Novak Đoković je još jednom potvrdio fotografijom koja je snimljena u poznatom Central parku u Njujorku.

Novak je na društvenim mrežama objavio fotografiju koja prikazuje porodičnu šetnju kroz park. Trenutno najbolji teniser sveta nalazi se u Njujorku gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u ponedeljak počinje poslednje grend slem sezone na terenima Flešing Medouza.

Prvi nosilac na US Openu u ponedeljak oko 21 čas po našem vremenu igra sa Brazilcem Žoaom Souzom.

Otvoreno prvenstvo Amerike je za srpskog asa treći po uspešnosti grend slem. Đoković je pet puta igrao finala i jednom ga osvojio. Najbolji skor ima na Australijan openu (5-0), sledi Vimbldon (3-1), a na poslednjem mestu je Ronal Garos gde ima skor 0-3.

Prvi teniser sveta Srbin Novak Đoković bio je glavna zvezda Dečjeg dana koji je održan u Njujorku uoči starta poslednjeg gren slem turnira sezone.

Morning NY! Embracing Central Park for family moments:)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.