Izvor: Politika, 26.Nov.2014, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robin Vilijams najtraženija poznata ličnost na internetu

Preminuli slavni glumac Robin Vilijams najtraženija je poznata ličnost na internetu u 2014, prenosi Holivud riporter koji je objavio listu deset najtraženijih zvezda na internetu.

Dženifer Lorens zahvaljujući intimnim fotografijama koje su osvanule prošlog leta na internetu, našla se na drugom mestu. Pored ovoga, Lorensova je deo glumačke ekipe hit-filma “Igre gladi” čiji se treći nastavak pod nazivom “Sjaj slobode” već prikazuje u biskopima.

Snimak tuče >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << sa Solanž Nouls, sestrom njegove žene Bijonse, u liftu u Njujorku, doveo je repera Džeja Zija na treću poziciju. Zbog rođenje kćerke i poznate supruge, Zi je učvrstio ovu poziciju.

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan našla se na četvrtom mestu. Glamuzorno venčanje za Kanjea Vesta, odgajanje kćerke Nort Vest, rijaliti šou “U korak sa Kardašijanovima” i obnažene fotografije za magazin “Pejper” doveli su je na četvrtu poziciju. Peta je nedavno preminula komičarka i voditeljka emisije “Modna policija” Džoan Rivers. Šestoplasirani je američki fudbaler Rej Rajs, koji je suspendovan nakon što je prebio svoju devojku.

Slede glumica i amasadorka UN Anđelina Džoli, Rene Zelviger, čija je fizička transformacija svet ostavila bez komentara, Kejt Midlton, koja čeka svoju drugu „kraljevsku bebu” i bejzbol igrač Derek Džeter, zvezda Njujork Jenkija, koji se ove godine penzionisao.

Pošto je popis sastavljen na osnovu pretraživanja 100 miliona korisnika interneta širom sveta u periodu od 1. januara do 15. novembra, vrlo je verovatno da će do kraja godine, sa liste da spadne Džeter, a da će na njegovo mesto doći Bil Kozbi koji je nedeljama u žiži javnosti zbog seksualnog skandala.

L. K.

objavljeno: 26.11.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.