Raul potpisao za Njujork Kosmos

Izvor: 24sata, 30.Okt.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raul potpisao za Njujork Kosmos

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Raul Gonzales (37) potpisao je danas višegodišnji ugovor sa američkim klubom Njujork Kosmos.

Raul se tako pridružio klubu za koji je pre četiri decenije igrao i čuveni brazilski fudbaler Pele. On će, osim kao igrač, klubu pomoći i kao savetnik u omladinskoj školi.

"Svi u svetu fudbala znaju za ime Njujork >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Kosmos i za nasledje igrača koji su igrali ovde. Oni su pomogli da se razvije fudbal u SAD i počastvovan sam što sledim njihov primer. Verujem u viziju kluba i uzbuđen sam što sam deo toga", rekao je Raul.

Raulje igrao za Real Madrid, Šalke i katarski Al Sad.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Raul potpisao za Amerikance

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Raul Gonsales potpisao je višegodišnji ugovor sa američkim klubom Njujork Kosmos...Raul se tako pridružio klubu za koji je ore četiri decenije igrao i čuveni brazilski fudbaler Pele. On će, osim kao igrač, klubu pomoći i kao savetnik u omladinskoj školi...-...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.