Izvor: Njuz.net, 22.Jun.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puštene u prodaju karte za gledanje Vučićevog mahanja avionu za Njujork

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 22. jun 2016, (Njuz) – Karte za gledanje Vučićevog mahanja avionu za Njujork puštene su u prodaju danas u 16h, saopštila je Er Srbija. Svečana ceremonija počeće sutra u 6 sati ujutru na Aerodromu „Nikola Tesla” i zbog ogromnog interesovanja koje vlada prodaja karata za gledanje mahanja će ući u redovnu ponudu, stoji u saopštenju domaćeg avio prevoznika.
– Prodaja karata za ovaj događaj ide fantastično i zbog toga će mahanje našeg premijera avionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << za Njujork postati sastavni deo svakog leta. Mahanje će se obavljati 5 puta nedeljno, ponedeljkom, utorkom i četvrtkom u 7:30 dok će petkom i subotom biti u 12:55. Iako imamo čak 5 termina u ponudi, interesovanje je zaista ogromno i ovim putem apelujemo na sve građane da što pre nabave svoju kartu za ovaj događaj. Prema analizama i istraživanjima koje smo obavili očekujemo da za dve, najviše dve i po godine prodaja karata za premijerovo mahanje avionima za Njujork bude osnovni izvor prihoda naše kompanije – navodi Er Srbija.
Premijer Vučić kaže da je dobra prodaja karata za njegovo mahanje avionu još jedan pokazatelj rasta standarda građana Srbije.
– Ponosan sam na činjenicu da već sada imamo pune aerodromske hodnike ljudi koji imaju novac da plate tu kartu. Građani država koje su daleko veće i ekonomski jače od nas nemaju priliku da kupe kartu koja im omogućava da vide svog premijera kako maše avionu za Njujork i to je ono što me danas čini srećnim. Želim da čestitam građanima Srbije početak mog mahanja direktnim letovima za Njujork i da im poručim da će moje mahanje biti dugoročno i dugovečno, kao i da ćemo „paletu“ takvih mahanja samo širiti u budućnosti – istakao je Vučić.
Prema saznanjima do kojih je Njuz došao prve tri karte za premijerovo mahanje avionu za Njujork kupili su funkcioner SNS Zoran Babić, predsednik SPS-a Ivica Dačić i lider LDP-a Čedomir Jovanović.
Soko Sokolović

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.