Princ napušta Rim i seli se u Veliku jabuku

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Princ" napušta Rim i seli se u "Veliku jabuku"

Kako je njegova sudbina u voljenom klubu neizvesna, sve se više spekuliše da bi mogao da se pridruži Andrei Pirlu u Sjedinjenim Državama.

Legenda kluba sa "Olimpika" Frančesko Toti, nije u planovima Lučijana Spaletija u poslednje vreme, pa je bilo priče da će Italijan "okačiti kopačke o klin" ali i priče da bi mogao put ovosezonske senzacije u Premijer ligi, Lester Sitija, zbog dobrih odnosa sa njihovim trenerom Klaudiom Ranijeriem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ipak, u poslednje vreme najglasnije se čuje da bi Toti mogao "preko bare". Pouzdani italijanski novinar Đanluka di Marcio, preneo je danas informaciju, da je trener Njujork Kosmosa Đovani Savareze potrvdio interesovanje kluba iz SAD za usluge "princa Rima".

"Ono što mogu da kažem pre svega je da mislim da bi svaki trener, svaka organizacija, svaki klub na svetu bio zainteresovan za igrača kao što je Toti, tip igrača koji je lojalan jednoj organizaciji. Mislim da je on neko koga bi svako voleo u svom timu.

Svakako da je bilo kontakta. Pričali smo, ali to je sve što u ovom trenutnku mogu da vam kažem. Jednostavno, mi ne volimo da pričamo o igračima koji nisu naši. On je igrač Rome. Definitivno je bilo kontakta, ali ničeg više
", izjavio je Savareze.

Njujork Kosmos nastupa u severnoameričkoj fudbalskoj ligi, drugom po kvalitetu takmičenju u SAD i Kanadi, a za njih trenutno nastupa i hrvatski internacionalac Niko Kranjčar. Karijeru je u klubu iz Njujorka nedavno okončao legendarni Španac, Raul Gonzales, a kroz istorju dres Kosmosa su nosile fudbalske veličine kakve su Pele, Franc Bekenbauer i Kalrols Alberto.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.