Posle 25 godina srpski avion sleteo u Njujork

Izvor: Radio 021, 23.Jun.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 25 godina srpski avion sleteo u Njujork

Avion "Er Srbije", koji je jutros poleteo iz Beograda, sleteo je danas oko 17:30 (11:30 pre podne) po lokalnom vremenu na aerodrom JFK u Njujorku.

Letelica je na aerodromu Džon Ficdžerald Kenedi (JFK) dočekana vodenim topovima, u znak dobrodošlice, kao i elektronskim bilbordom na kome je pisalo "JFK aerodrom pozdravlja Er Srbiju".

Predviđeno je da se, nakon sletanja, novinarima obrate predstavnik njujorškog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << aerodroma i ministarka saobraćaja, infrastrukture i gradjevinarstva Zorana Mihajlović, koja predvodi srpsku delegaciju.

Put Njujorka, prvi put nakon 25 godina, našim avionom krenulo je više od 250 putnika, koji su bili veoma zadovoljni uvođenjem direktnog leta do SAD-a, jer će im to skratiti putovanja i neće biti presedanja kao do sada.

Među putnicima na ovom letu nalaze se i naš proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, glumica Nataša Tapusković, operska pevačica Jadranka Jovanović, bivši poslanik Zoran Babić, stric najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Goran Đoković...

Autor: Agencije

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Avion Er Srbije sleteo u Njojork nakon devet i po sati leta

Izvor: Beta, 23.Jun.2016

Avion Er Srbije "erbas A-330 koji je jutros poleteo iz Beograda, sleteo je, nakon devet i po sati leta na njujorški aerodrom "Džon F. Kenedi"Na aerodromu je dočekan vodenim topovima i elektronskim bilbordom na kome je pisalo "JFK aerodrom pozdravlja Er Srbiju", prenela je Radio televizija SrbijeTo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.