Pedala za Dereka Fišera

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Pedala' za Dereka Fišera

Iz Amerike stiće vest da su Njujork Niksi smenili trenera.

ESPN saznaje da Derik Fišer nije više trener Niksa.

Nekadašnji plejmejker, koji je najdublji trag ostavio u Los Anđeles Lejkersima sa kojima je osvojio pet NBA prstenova, platio je ceh zbog izuzetno loših rezultata u poslednje vreme.

Naime, Niksi su izgubili poslednjih pet utakmica i čak devet od poslednjih deset.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Fišer je preuzeo kormilo Njujork Niksa 2014. godine, i u svojoj debitanstskoj sezoni je imao očajan rezultat - 17 pobeda i 65 poraza.

Početkom tekuće sezone delovalo je da se stvari kreću na bolje, ali zbog pomenute crne serije i činjenice da Niksi žešće posrću u borbi za plej-of,  Dereku Fišeru je uručen otkaz.

Ekipu će u nastavku sezone voditi Kurt Rambis, kao prelazno rešenje na mestu trenera.

ESPN sources say that the Knicks have fired coach Derek Fisher

— Marc Stein (@ESPNSteinLine) February 8, 2016
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niksi smenili Fišera

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016

Devet poraza u poslednjih 10 utakmica bilo je previše za čelnike Njujork Niksa, na čelu sa Filom Džeksonom...Foto: (AP Photo/Tony Dejak)..Poraz od Nikole Jokića i Denver Nagitsa u nedelju uveče bio je kap koja je prelila čašu strpljenja u Medison Skver Gardenu...Prema informacijama sajta ESPN,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.