Pas koji mesečno zarađuje 15.000 dolara

Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Okt.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas koji mesečno zarađuje 15.000 dolara

Bodi , pas iz Njujorka postao je internet zvezda, koju prati više od 150.000 ljudi na Instagramu. Njegovi vlasnici, Jena Kim i Dejvid Fang prvo su ga oblačili iz zabave i njegove fotografije u različitim odevnim kombinacijama objavljivali na Fejsbuku. Međutim, kada je stekao dovoljno obožavalaca, njegovi vlasnici su odlučili da napuste svoje svakodnevne poslove i da se posvete samo Bodiju.

Po svemu sudeći, to im se isplatilo. On se danas pojavljuje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << televizijskim emisijama, reklamama i sponzorisanim postovima na društvenim mrežama, zahvaljujući čemu svojim vlasnicima donosi i do 15.000 dolara mesečno!

Pogledajte neke od njegovih odevnih kombinacija:

Izvor: B92

Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.