Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2016, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESMEŠNO ALI PRODUKTIVNO: Najluđi slobodan udarac ove sezone (VIDEO)

Taktika “zbuniti protivnika” ovaj put je itekako urodila plodom. Meč je završen rezultatom 4:0, a prvi gol je jednostavno fantastičan.
U 37. minutu meča MLS lige između Njujork Red Bula i Dalasa, fudbaleri Njujorka izveli su slobodan udarac na izuzetno simpatičan i, pokazalo se, krajnje produktivan način.
Saša Klještan je izveo slobodan udarac, prebacivši loptu na drugu stativu, gde je pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Zica, koji ju je glavom spustio praktično na nogu Sema Lojda za 1:0.
VREMEPLOV: Navijači Crvene zvezde su oborili rekord, ali se nisu radovali na kraju (FOTO)

Ipak, najzanimljivije je bilo ono što je prethodilo ovoj sjajnoj akciji.
Naime, dva igrača su pre Klještanovog centaršuta preskočila loptu, što je izazvalo popriličnu zabunu u redovima Dalasa.
Bravo za kreativnost!

(Youtube/Major League Soccer)
PIKE, NISI VIŠE TAKO OPASAN: Mesi ga ponizio za sve pare! (VIDEO)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kreativan slobodan udarac Red Bula

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2016

Njujork Red Bul je slavio protiv Dalasa 4:0 u MLS-a, a meč će da ostane upamćen po sjajnom slobodnom udarcu koji su izveli igrači iz "Velike jabuke"...Sem Lojd je krunisao sjajnu akciju svog tima golom. Gostujući igrači su bili zbunjeni kreativnošću domaćina...Pogledajte (snimak slobodnog udarca...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.