Novo izdanje Dana komunikacija dovodi strane stručnjake koji ruše konvencije

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo izdanje Dana komunikacija dovodi strane stručnjake koji ruše konvencije

Festival Dani komunikacija ove će godine u Rovinju okupiti vrhunske stručnjake koji su svoj trag u industriji tržišnog komuniciranja ostavili razbijanjem konvencija, povezivanjem poznatih disciplina na drugačiji način i zagovaranjem novog pristupa komunikaciji.

Tako će posetioci festivala upoznati trendove koji se trenutno primenjuju na tržištima SAD-a, Japana i Švedske kroz predavanja stručnjaka svetskog kalibra.

Iz Njujorka na pete po redu Dane komunikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stiže Nataša Jen, dizajnerka koja je poznata po oštroumnom i pristupačnom povezivanju digitalnih medija i arhitekture. Najmlađa je partnerka u jednom od najprestižnijih studija za dizajn, studiju Pentagram u Njujorku.

Jasuharu Sasaki iz Japana, izvršni kreativni direktor Dentsua s podlogom u kompjuterskim naukama, predstaviće svoj inovativni pogled na tehnologiju, digitalna rešenja i discipline poput korisničkog iskustva (UX). Ovaj vizionar zagovara ideju da se oglašivačke agencije trebaju pomeriti od klasičnih komunikacijskih rešenja prema kreativnim rešenjima koja imaju moć da usmere celo poslovanje kompanije.

Printskrin: danikomunikacija.com

Inovativan pristup komunikaciji brendova, predstavljen u knjizi „Make Enemies & Gain Fans“, donosi rokerska marketinška agencija iz Švedske, SNASK. Kroz predavanje i muzički nastup suprotstaviće se konzervativnom svetu i tako promovisati svoju ideju da za brendove nije dovoljno imati uverenja, već da se za njih treba i boriti.

Festival Dani komunikacija održaće se od 30. marta do 2. aprila u Hotelu Lone u Rovinju, a rane prijave za posebnu ponudu kotizacija i smeštaja otvorene su do 1. marta.

Za više informacija o programu festivala, kotizacijama i dostupnim paketima te smeštaju, posetite službene stranice festivala www.danikomunikacija.com.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.