Njujork dovodi i Durenta?

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork dovodi i Durenta?

Čelnici Njujorka planiraju da održe sastanak sa krilnim košarkašem Oklahome Siti Tandera Kevinom Durentom, koji ovog leta postaje slobodan agent.

Sjajni igrač dobio je ponudu da produži ugovor sa Tanderima, a za njega su interesovanje pokazali još Golden Stejt i San Antonio.

S obzirom na prijateljske odnose 27-godišnjeg Durenta i najboljeg igrača Niksa Karmela Entonija, kao i Kevinovog menadžera sa generalnim menadžerom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Njujorka Stivom Milsom, ekipa iz "Velike jabuke" je ozbiljan kandidat u borbi za zvezdu Tandera.

Prema poslednjim izveštajima, Durent je priznao da postoji mogućnost da napusti Oklahomu i ode u tim koji će se boriti za titulu.

Niksi su nedavno doveli Derika Rouza i imaju finansijsku sposobnost da angažuju još nekog vrhunskog igrača.

U poslednjoj godini ugovora sa Tanderima Durent je zaradio 21.971.850 dolara, a prošle sezone je u 72. utakmice prosečno postizao 28.2 poena, uz 8.2 skokova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.