Njega inspirišu stvarni heroji: Novi film Klinta Istvuda o pilotu Saliju Salenbergeru

Izvor: Scandal.rs, 03.Jun.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njega inspirišu stvarni heroji: Novi film Klinta Istvuda o pilotu Saliju Salenbergeru

Američki glumac i režiser Klint Istvud će, posle velikog uspeha “Snajperiste”, snimiti još jedan biografski film, ovoga puta o pilotu Česliju “Saliju” Salenbergeru.

Studio Vorner saopštio je da će Istvud režirati i producirati dramu koja će biti adaptacija Salenbergerovih memoara iz 2009. Highest Duty: My Search for What Really Matters gde je pisao o sletanju na Hadson reku u Njujorku 2009.

“Veoma mi je drago što je moja priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u rukama nadarenog pripovedača i režisera Klinta Istvuda”, naveo je Salenberger u saopštenju.

To će, piše AP, biti Istvudov prvi film posle najvećeg boksofis hita u njegovoj karijeri “Snajperiste” gde je Bredli Kuper igrao pripadnika mornaričkih foka Krisa Kajla. Film je zaradio 543,4 miliona dolara u bioskopima.

Novi film produciraće Frenk Maršal i Ajlin Stjuart, a scenario će napisati Tod Komarnicki.

“Jednostavno rečeno, Klint Istvud je na vrhuncu”, rekao je Greg Silverman iz Vornera.

“Posle izvanrednog rada na ‘Snajperisti’ biće izuzetno uzbudljivo videti ga kako istražuje još jednog stvarnog heroja.”
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klint Istvud pravi film o još jednom američkom heroju

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2015

Američki glumac i reditelj Klint Istvud će, posle velikog uspeha "Snajperiste", snimiti još jedan biografski film, ovoga puta o pilotu Česliju Saliju Salenbergeru...Studio Vorner saopštio je da će Istvud režirati i producirati dramu koja će biti adaptacija Salenbergerovih memoara iz 2009. "Highest...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.