NA PRODAJU Na ovom privatnom ostrvu Merilin Monro i Barbara Strejsend su pravile lude žurke

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA PRODAJU Na ovom privatnom ostrvu Merilin Monro i Barbara Strejsend su pravile lude žurke

Prelepo privatno ostrvo sa pogledom na Njujork trenutno se prodaje po ceni od 11 miliona dolara. U ovoj kući žurke je pravila i čuvena Merilin Monro.

Kuća sa šest soba prostire se na 3.5 ari placa ostrva Tavern, a legenda kaže da su na njemu moreplovci našli spas posle jedne opasne plovidbe još u 17. veku.

Ipak, ono što se za ovo ostrvo vezuje u skorijoj istoriji su holivudske žurke koje su pravljene na njemu krajem 50-ih i 60-ih godina prošlog veka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Priča se da su Merilin Monro, Morin O'Saliven i Barbara Strajsend na njemu pravile žurke sa pozorišnom legendom Bili Rouzom.

Ova kuća od 566 kvadrata datira još iz 1900. godine i izgrađena je u engleskom kolonijalnom stilu. Ima tri sprata, šest luksuznih soba, dve kancelarije, teretanu i saunu. Napolju postoji i kamin, kao i prelepi bazen sa slanom vodom.

Osim toga, ostrvo ima i svoju plažu i malo pristanište. Pored glavne kuće, postoji i gostinska kuća sa dve sobe, kao i kućica uz pristanište.

Sendi Falkoner, bivša vlasnica, rekla je da život na moru, odvojen od kopna, znači da sve doživljavate preuveličano.

- Promene godišnjih doba, dramatičnost vremenskih nepogoda, prirodu, čak i boje. Sve je preuveličano - rekla je Sendi za "Njujork tajms".
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.