Izvor: Luftika.rs, 10.Feb.2016, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muminove njujorške uspomene na dobošu zbog neplaćene kirije!

Milan Mumin, frontmen poznatog novosadskog sastava “Love Hunters” i najpoznatiji vojvođanski roker koji vozi taksi u Njujorku, postao je filmska zvezda.
Milan Mumin igra glavnu ulogu u filmu “Love Hunter:  Priče iz njujorškog taksija” koji su režirala braća Branislav i Nemanja Bala, a u kome Muminovu devojku igra Jelena Stupljanin. Uspešno kombinujući njujorški štimung sa životom i stvaralaštvom rokera Milana Mumina, film u sebi sjedinjuje muziku i dramu.“Love Hunter: >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Priče iz njujorškog taksija” je zasnovan na njujorškom poglavlju životne priče frontmena novosadske rok grupe Love Hunter Milana Mumina, ali istovremno predstavlja i nadogradnju iste.
Mumin u filmu, praktično, glumi samog sebe – srpskog rokera koji u Njujorku vozi taksi kako bi zaradio dovoljno novca i ostario svoj „detinji san“ – snimanje albuma u Americi. On se tokom noćnih vožnji sreće sa živopisnim Njujorčanima (ove anegdotske minijature zasnovane su na Muminovim stvarnim iskustvima), a preko dana pokušava da održi bend na okupu i prelomi kojoj će se ženi privoleti – dugogodišnjoj devojci Leli (crvenokosa Jelena Stupljanin) ili basistkinji Kim (crnokosa Eleanor Hutchins).
Priča je jednostavna i pregledna, začinjena brojnim muzičkim numerama. Ovo interesantno filmsko ostvarenje biće prikazano u petak 12. februara, u Amfitetatru SPC Vojvodina, od 18.30 časova.
Sav prihod od dobrovoljnih priloga namenjen je PU Radosno detinjstvo.
Više zanimljivih događaja potražite ovde

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.