»Motorola« predstavila nepromočiv smartfon za 199 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Motorola« predstavila nepromočiv smartfon za 199 evra

NJUJORK - Američki proizvođač telefona "Motorola" predstavio je treću generaciju smartfona "moto G", nepromočivi mobilni telefon s ekranom od pet inča, kompatibilan sa 4G tehnologijom.

Telefon, čija je cijena od 199 evra za verziju od osam gigabajta (229 evra za skladišni prostor od 16 gigabajta), ima mnogo prednosti, među kojima je nepromočivost na dubini od od jednog metra tokom 30 minuta, objavljeno je danas na veb portalu metronews.fr.

Radi se o telefonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nižeg kvaliteta, ali je njegova baterija dovoljne veličine (kapacitet 2.470 mAh - miliamper sati) da bi obezbjeđivala dobru autonomiju (do 24 časa).

Telefon funkcioniše pod operativnim sistemom "Android 5.1 lolipop".
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Motorola predstavila nepromočiv smartfon za 199 evra

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 01:12

Američki proizvođač telefona Motorola predstavio je treću generaciju smartfona "moto G", nepromočivi mobilni telefon s ekranom od pet inča, kompatibilan sa 4G tehnologijom...Telefon, čija je cena od 199 evra za verziju od osam gigabajta (229 evra za skladišni prostor od 16 gigabajta), ima mnogo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.