Mikro apartmani za samce u Njujorku (VIDEO)

Izvor: B92, 02.Mar.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikro apartmani za samce u Njujorku (VIDEO)

Prvi stanovnici inovativne zgrade sa mikro apartmanima u Njujorku u septembru bi trebalo da počnu da se useljavaju u svoje nove domove.

Ova zgrada imaće 55 stanova za iznajmljivanje površine od 24 do 34 kvadratna metra. U svima se nalaze veliki prozori, dovoljno prostora za ostavu i francuski balkoni.

Apartmani su namenjeni samcima, a mesečna renta je od 2.000 do 3.000 dolara.

Zgrada se nalazi na Menhetnu u Kips Beju, a s obzirom da arhitekte veruju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako su brojni sadržaji važni za stanare ovih mikro jedinica, zgrada će imati i javni prostor za sastanke, kafić, zajedničku baštu na krovu, praonicu veša, zajedničku ostavu, sobu sa biciklima i teretanu.

Gradske vlasti očekuju veliku zainteresovanost stanara, s obzirom da su već primili brojne pozive osoba raznih starosnih grupa.

Od 55 stana 22 su iznajmljena porodicama sa malim primanjima.

Izvor: klix.ba
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.