Melo: Ostao bih u Njujorku, ali...

Izvor: B92, 18.Apr.2014, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melo: Ostao bih u Njujorku, ali...

Košarkaš Njujorka Karmelo Entoni najavio je da će ostati u Niksima samo ako klub sledeće sezone bude imao pobedničke ambicije.

Franšiza iz "Velike jabuke" nije uspela da se plasira u plej-of NBA lige, takmičenje je završila na devetom mestu Istoka sa 37 pobeda i 45 poraza.

"Želim da ostanem, ali želim i da pobeđujem. Ako klub bude u situaciji da se takmiči na višem nivou, nema razloga da menjam sredinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali ne želim da budem u ekipi koja se tek stvara", rekao je Entoni.

Melo je jedan od „izdanaka“ čuvenog drafta iz 2003. godine, tada je izabran kao treći pik od strane Denver Nagetsa, iza Lebrona Džejmsa i Darka Miličića.

U ligi sam 11 godina i ovo nije deo karijere u kom mogu sebi da dozvolim da budem u gubitničkom timu. Ukoliko se od mene bude tražilo mišljenje o budućnosti trenera Majka Vudsona, ja ću ga podržati“, zaključio je Entoni.

Ove sezone je na 77 utakmica prosečno postizao nešto više od 27 poena, uz osam skokova i tri asistencije po utakmici, a tokom leta se očekuje potpuna rekonstrukcija Niksa, pod rukovodstvom novog čoveka u upravi zaduženog za sportska pitanja, legendarnog trenera Fila Džeksona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Melo: Ostao bih u Njujorku, ali...

Izvor: B92, 18.Apr.2014

Košarkaš Njujorka Karmelo Entoni najavio je da će ostati u Niksima samo ako klub sledeće sezone bude imao pobedničke ambicije...Franšiza iz "Velike jabuke" nije uspela da se plasira u plej-of NBA lige, takmičenje je završila na devetom mestu Istoka sa 37 pobeda i 45 poraza..."Želim da ostanem,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.