Maybelline New York predstavlja digitalni serijal Make up and the city

Izvor: Svet, 30.Avg.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maybelline New York predstavlja digitalni serijal Make up and the city

Maybelline New York donosi duh i stil njujorškog urbanog života na ulice Beograda i Zagreba u YouTube serijalu Make up and city, koji će se premijerno prikazati u subotu 27. 08. na Maybelline youtube kanalu.
 Šta se dešava kada se make up veštine i harizma Aleksandra Đikića >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << – Đikija, zvaničnog Maybelline New York šminkera za region susretne sa pozitivnom energijom Dunje Jovanić (@Iamfashionbabe), vlogerkom iz Beograda, i šarmom Andree Fabrić (@BibyAndy) , youtuberkom iz Zagreba, možete pratiti u ekskluzivnom serijalu koji će se prikazivati svakog meseca u vidu jedne dugačke epizode i četiri kratka make up tutorijala.
EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE PRVU EPIZODU
 Otkrijte najnovije svetske make up trendove, zavirite u backstage Fashion week-a, saznajte praktične savete I trikove profesionalnih šminkera, izađite sa nama u i otkrijete čari beogradskog noćnog života. Mnogo iznenađenja vas očekuje u neverovatno zabavnom digitalnom serijalu koji će trajati do decembra. Pratite najnovije objave na našoj Fb stranici.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Maybelline New York predstavlja digitalni serijal Make up and the city

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2016

 Šta se dešava kada se make up veštine i harizma Aleksandra Đikića – Đikija, zvaničnog Maybelline New York šminkera za region susretne sa pozitivnom energijom Dunje Jovanić (@Iamfashionbabe), vlogerkom iz Beograda, i šarmom Andree Fabrić (@BibyAndy) , youtuberkom iz Zagreba, možete pratiti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.