Mafija da štiti Njujork od terorista

Izvor: B92, 26.Nov.2015, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mafija da štiti Njujork od terorista"

Sin mafijaškog bosa Džona Gambina izjavio je da bi mafija mogla da zaštiti delove Njujorka od Islamske države.

On je naveo i da rastuća pretnja od globalnog terorizma mafiji daje šansu da "pokaže svoju dobru stranu".

Federalni istražni biro (FBI) i policija su ograničeni u onome što rade, često reaguju sa zakašnjenjem, nemaju širu sliku o tome šta se dešava zbog "manjka inteligencije", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Đovani Gambino u intervjuu za jednu holandsku radio stanicu, preneo je "Dejli mejl".

"Mafija i njeni saveznici su povezani sa naseljima na smislen način. U onim delovima Njujorka gde je uticaj Sicilije snažan, uljezi iz Islamske države ne bi mogli da se nastane", kazao je Gambino.

On je dodao da se mafija brine da njihovi prijatelji i porodice budu zaštićeni od ekstremista i terorista, a posebno "brutalne organizacije koja sebe naziva Islamska država".

Gambino veruje da bi holivudske zvezde, kao što su Al Paćino i Robert De Niro, morali da budu više angažovani u javnosti protiv Islamske države.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mafijaš: Možemo da štitimo Njujork od terorista

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Sin mafijaškog bosa Džona Gambina izjavio je da bi mafija mogla da zaštiti delove Njujorka od Islamske države i da joj rastuća pretnja od globalnog terorizma daje šansu da "pokaže svoju dobru stranu"...Federalni istražni biro (FBI) i policija su ograničeni u onome što rade, često reaguju sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.