MTV: Dominacija Bijonse, osam nagrada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV: Dominacija Bijonse, osam nagrada

Američka pevačica Bijonse osvojila je osam MTV nagrada, uključujući i nagradu za video godine, čime je, kao ocenjuju mediji, potvrdila dominaciju na muzičkoj sceni.

Ona je na dodeli u Medison skver gardenu u Njujorku održala i mini-koncert, izvodeći pet pesama sa aktuelnog albuma "Lemonade".

Dobila je i nagradu za video godine za pesmu "Formation", za koju se smatra da je njena politički najangažovanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pesma i u kojoj je izrazila solidarnost sa pokretom "Black Lives Matter", prenosi Rojters.

Pevačica se pojavila na crvenom tepihu u pratnji majki trojice Afro-amerikanaca koje su u prethodne dve godine ubili SAD policajci.

Svečanu priliku je iskoristio i Kanje Vest, koji je česta tema MTV vesti, koji je u improvizovanom govoru pomenuo problem siromaštva, nasilje u crnačkim naseljima kao i sukob sa Tejlor Svift.

Među dobitnicima nagrada su i Rijana i Kelvin Haris.

Mnogi od najvećih imena pop muzike, uključujući Džastina Bibera, britanku Adel i Tejlor Svift, nisu prisustvovali svečanosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastup koji nikog nije ostavio ravnodušnim: Pevačica i reperka simulirale oralni seks na sceni (VIDEO)

Izvor: B92, 29.Avg.2016

Talentovana mlada pevačica Arijana Grande i reperka Niki Minaž na sinoćnoj dodeli MTV VMA dodeli nagrada izvele su pesmu “Side to side“...Pesma “Side to side“ je novi singl sa Arijaninog albuma “Dangerous Woman“...Nastup je pratio radnju numere u kojoj Arijana opisuje seksualni odnos sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.