Lilard u neverici što nije na ol-staru: Osećam da me ne poštuju...

Izvor: Sportal.rs, 31.Jan.2015, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lilard u neverici što nije na "ol-staru": Osećam da me ne poštuju...

Plejmejker Portlanda Demijan Lilard teško je podneo činjenicu da se ne nalazi među učesnicima predstojećeg "ol-stara" koji je na programu od 13. do 15. februara u Njujorku.

Najbolji igrač Trejlblejzersa ove sezone beleži 21,7 poena i 6,1 asistencija u proseku po utakmici za ekipu koja je treća u Zapadnoj konferenciji i četvrta u ligi. Lilard je bio "ol-star" prethodne sezone, ali će ove, na njegovo veliko razočaranje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << propustiti spektakl u Njujorku.

Bio je gotovo siguran da će dobiti poziv posle odustajanja Kobija Brajanta zbog povrede, ali je umesto njega šansu dobio centar Sakramenta Demarkus Kazins.

To ga je potpuno dotuklo...

- Osećam da me ne poštuju - rekao je utučeni Lilard po saznanju da neće biti deo traicionalnog košarkaškog vikenda najboljih igrača na svetu.

Onda je naveo i razloge zbog kojih nije pozvan.

- To je zato što igram na pravi način, što nisam sebičan. Igram uvek tako da moj tim pobedi, uvek na visokom nivou. Mislio sam da sam dao sve što sam mogao individualno, mislio sam da je moja ekipa uspešna. Ovo što se desilo je nešto što je izvan moje kontrole, ali za sve ono što mogu da kontrolišem, uvek dajem najbolje od sebe. 

Lilard je nakon ovog obraćanja medijima na svom instagramu postavio još jednu poruku u kojoj se mogao prepoznati još veći revolt zbog toga što su ga ignorisali. Uz poruku je postavio i sliku sa rečima "Budi toliko dobar da te ne mogu ignorisati".

- Želim samo da se zahvalim trenerima koji misle da nisam dovoljno dobar, navijačima koji isto misle da nisam dovoljno dobar i Adamu Silveru (komesaru NBA lige, prim. aut), jer i on misli da nisam dovoljno dobar. To je za mene nepoznat teren, to je zapravao ono što me inspiriše u životu. Lagao bih kada bih rekao da nisam razočaran ili da ne osećam nepošovanje od njih, ali nije to nešto sa čime ne mogu da se nosim. Nisam ni prvi ni poslednji igrač koji nije pozvan - napisao je, između ostalog, razočarani Lilard.

(Foto: Beta/AP/Don Ryan)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.