Karolina Voznijacki trči na Njujorškom maratonu u novembru

Izvor: Blic, 02.Avg.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolina Voznijacki trči na Njujorškom maratonu u novembru

Bivša prva teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki planira da učestvuje na Njujorškom maratonu u novembru.

"Tenis mi je pomogao da prebrodim teška vremena, a sada želim da učinim nešto dobro za druge ljude", rekla je Voznijacki.

Dvadesetčetvorogodišnja Dankinja već duže vremena planira da istrči maraton i sada je odlučila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to učini na ovogodišnjem izdanju Njujorške trke na 42,1 kilometara.

Voznijacki je nedelju dana pre Vimbldona pitala svog menadžera da pronađe odgovarajuća dobrotvorna takmičenja na kojima bi mogla da donira novac.

Ona je naglasila da će na Njujorškom maratonu predstavljati Tim za decu.

"Ljudi me pitaju, zašto ne trčim na pet, ili deset kilometara, ali ja to stalno činim na treninzima, tako da mi to ne bi bio nikakav izazov", rekla je Voznijacki.

Danska teniserka je otkrila da svakodnevno trči 30 do 40 minuta, kao deo teniskog treninga.

Ona se nada da će joj taj trenažni ritam biti dovoljan da istrči maraton 2. novembra.

Voznijacki će ze tri nedelje učestvovati na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, a onda joj predstoje turniri u Aziji, kao i u Moskvi.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.