Jeremić se oprostio od Njujorka: Vreme je da idem kući

Izvor: B92, 08.Dec.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić se oprostio od Njujorka: Vreme je da idem kući

Njujork -- Bivši šef diplomatije Srbije i predsednik CIRSD Vuk Jeremić na Tviteru se oprostio od Njujorka nakon “četiri burne godine“.

“Nakon četiri burne godine, zbogom Njujorku. Vreme je da se ide kući“, napisao je Jeremić uz okačenu fotografiju Tajms skvera.

Jeremića su prethodnih dana u medijima pominjali kao potencijalnog kandidata na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsedničkim izborima u Srbiji, iako on to nikada nije komentarisao.

Pre četiri godine otišao je sa porodicom u Njujork kada je stupio na funkciju predsedavajućeg generalne skupštine UN.

Ove godine kandidovao se za mesto generalnog sekretara UN, ali je u trci završio drugi iza Portugalca Antonija Gutereša.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jeremić najavio povratak u Beograd

Izvor: RTS, 08.Dec.2016

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i nekadašnji ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić najavio je na svom "Tviter" nalogu da se nakon četiri godine vraća u Beograd. . "Posle četiri...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.