Jedna osoba ubijena, troje ranjeno na koncertu u Njujorku

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba ubijena, troje ranjeno na koncertu u Njujorku

Jedna osoba je ubijena a tri su ranjene u pucnjavi u koncertnoj sali u Njujorku gde je trebalo da nastupi hip hop muzičar T. I, saopštila je policija.

Pucnji su se čuli sinoć oko 22:15 u Irving plazi, blizu Junion skvera na Menhetnu.

Policija je saopštila da je 34-godišnji čovek pogođen u grudi, a drugi 33-godišnji muškarac u stomak. Jedan od njih, policija nije navela koji, podlegao je povredama u bolnici. Još jedna 26-godišnja žena ranjena je u nogu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a stanje četvrtog povređenog još nije poznato, ali policija kaže da je ta sa osoba sama došla u bolnicu.

Jedan od gostiju koncerta izjavio je da je reper Kliford Džozef Haris, čije je umetničko ime T. I, trebalo da nastupi oko 21 čas, ali da se "uopšte nije pojavio" i da nije bio na bini kada se čula pucnjava.

Za sada niko nije uhapšen.

U Irving plazu može da stane nešto više od 1.000 ljudi.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.